Klubb Impuls
Vårprogram 2022

Alla konserter genomförs på Kulturhuset Fängelset med stöd av Kulturrådet. 
Biljetter säljs via Billetto samt går att köpa med swish i entrén i mån av plats. 


Tillgängligheten inne vår i lokal är god. Huvudentrén har endast trappor upp men via innergården finns det ramp till lokalen för dig som behöver. Välkommen att kontakta oss så kan vi guida och hjälpa dig! Mer information om tillgängligheten finns i tillgänglighetsdatabasen.

På Klubb Impuls så har vi vanligtvis inte bordsbokning men vi välkomnar alla som har särskilda behov att maila oss inför besök så skall vi göra vårt bästa för att underlätta ert besök!

Du hittar till Klubb Impuls från närmsta hållplatsen "Stockholmsgatan" genom att följa allén bort från hållplatsen med kyrkogården på din högra sida. Följ gångvägen i ca 500m sedan är du framme!

22/4

Hernquist/Pettersson (SE)

Hernqvist/Pettersson spelar improviserad musik där de akustiska instrumenten piano och trumpet blandas med elektroniska ljudlandskap. Små skrivna melodier presenteras, utvecklas och förändras..

Läs mer
THOMAS BACKMAN (SE)

"Crime Jazz”,  “Jazz for a new generation” & “slow-burn yearning widescreen chamber pop” . Så låter det när internationell press försöker sig på att beskriva Thomas Backmans musik... 

Läs mer

13 Maj

KALLE (NO)

KALLE kommer från den progressiva jazzscenen i Oslo och leds av saxofonisten Karl Nyberg. Musiken är en explosion av jazz, indierock och improvisation...

Läs mer
vilde&inga (NO)

Vilde Sandve Alnæs och Inga Margrete Aas utgör duon Vilde&Inga. De spiller akustisk fritt improviserad musik med fiol och kontrabas. Genom att ständigt söka nya grepp om sina instrument har duon utvecklat en rik och varierad ljudpalett... 

Läs mer

Alla konserter genomförs på Kulturhuset Fängelset med stöd av Kulturrådet. 
Biljetter säljs via Billetto samt går att köpa med swish i entrén i mån av plats. 
Vi arrangerar våra konserter enligt folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar lokalen efter största möjliga mån. 
Entrén har ingen ramp och trappor upp, men kontakta oss så kan vi hjälpa in dig som behöver genom innergården där det finns ramp upp till lokalen.
Tack för att du är med och stöttar kulturlivet!

Klubb Impuls arrangeras med stöd av: