NORDENS PULS
Program 2021

Nordens Puls konserter sänds live på Klubb Impuls youtube-kanal samt sänds även på våra samarbetspartner Frölunda Kulturhus youtube-kanal.

26e mars

Hannah Tolf (SE)

JAZZ-POP OM GEMENSKAP OCH HUMANITET
"Klanger typiska för den nordiska jazzen, med smakfulla och kvalitativa popinslag, framförda av
denna kreativa och effektiva kvartett som tacklar en djup, skör och fängslande originalrepertoar som från och till lämnar plats för högkvalitativa improviserade inslag." (...)

Läs mer
ZOE EFSTHAHIOU & 
EGIL KALMAN (SE/DK)

Zoe och Egil är en duo som utforskar rummets kropp genom att skulptera ljudobjekt som förändras dynamiskt genom interaktion och improvisation. Subtila nyanser förändrar ytegenskaperna och gränserna (...)

Läs mer

23e April

KBK3(SE)

Varje låt som en egen liten berättelse, en minnesbild över de personer som passerar genom ett liv. Med tonspråk som för tankarna till både Shai Maestro och Jan Johansson finns det ett inneboende vemod i KBK3's melodier; en tröstlöshet som finner ro. (...)

Läs mer
SKURKAR (NO)

Bestående av unga musiker från hela Skandinavien, men med bas i Trondheim, sätter Skurkar den nya genren “agent-jazz” på kartan. (...)

Läs mer

Alla konserter sänds live på Klubb Impuls youtube-kanal samt sänds på vår samarbetspartner Frölunda Kulturhus youtube-kanal.
Alla artister som bokats för Nordens Puls erhåller skäligt betalt för sitt framträdande av PULS med stöd av Musikverket och Kulturrådet. 

Eftersom vi inte har några konsert-intäkter som då vi genomför fysiska konsert så välkomnar vi för bidrag för klubbens fortsatta verksamhet.
Om en har möjlighet så får en gärna swisha en valfri summa som kan motsvara en konsertbiljett. 
Nummer för stöttning kommer finnas tillgängligt i samband med konserterna.
Tack för att du är med och stöttar kulturlivet!

Nordens Puls arrangeras med stöd av: